• Wat is Privé Lease?

  Het leasen van een auto betekent dat je voor een langere periode betaalt voor het gebruik van een auto die juridisch en economisch eigendom blijft van DirectLease. De kosten van afschrijving, taksen, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn voor rekening van DirectLease. Jij betaalt hiervoor een maandelijks bedrag gebaseerd op 10.000 km per jaar en een bepaalde looptijd in maanden.

 • Wat zijn de voordelen van privé Leasen?

  Als je een nieuwe auto wilt rijden, is leasen vaak de beste oplossing. Jouw autokosten zijn vooraf gekend en staan min of meer vast. Je hoeft je met leasen geen zorgen te maken over de taksen, verzekering, banden, reparatie, onderhoud en verkoop van de auto na afloop van het leasecontract. DirectLease koopt de auto voor je aan, hier heb je zelf geen omkijken naar. DirectPrivéLease zorgt voor zorgeloos rijplezier tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks leasetarief.

 • Komt iedereen in aanmerking voor Privé Lease?

  Ja, iedere particulier kan voor DirectLease Privé kiezen, wij onderzoeken wel je financiële draagkracht en vragen een aantal waarborgen en kunnen op basis daarvan weigeren om een contract op te starten.

 • Wie zijn wij?

  Wij zijn DirectLease. DirectLease verraste de Belgische autoleasemarkt in 2004 door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing. DirectLease stelt bezoekers in staat met een muisklik hun nieuwe leaseauto – tegen het laagst mogelijke tarief – te bestellen. Een formule die perfect aansluit bij de behoefte van het moderne zaken doen. DirectLease is de ideale leasepartner voor particulieren en bedrijven van elk formaat, van eenmanszaak tot multinational. DirectLease is onderdeel van International Car Lease Holding.

 • Waarom kies je DirectLease?

  DirectPriveLease is een initiatief van DirectLease en heeft als eerste online autoleasemaatschappij van België het leasen van auto’s transparant gemaakt. Niet voor niets zeggen wij dat je bij DirectLease direct weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen kleine onbegrijpelijke lettertjes. Dat is DirectLease! Een ervaren team van enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor jou klaar om vragen te beantwoorden of om advies te geven. Dat kan via telefoon, via mail of natuurlijk via chat.